Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2011 20:20 - Екзотичен круиз с Roberto Cavalli
Автор: elenagalabova Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 908 Коментари: 2 Гласове:
1



         

 

 



 

 

   

image

Колекция Resort 2012 на Roberto Cavalli ни плени със своя наситен колорит и грабващи вниманието щампи, характерни за стилистиката на италианския бранд. Всеки един от моделите ни понася на вълнуващо пътуване към места, където властват вдъхновяващи цветове и неизчерпаеми природни богатства. Кавали ни кара да мечтаем за екзотиката на Южна Америка и Африка. Това усещане се усилва от самото представяне на моделите, които са заснети на фона на един от емблематичните видове на флората – орхидеята, която периодично присъства в творчеството на модната къща като водещ мотив.

Ориентът също се е превърнал в муза за круизната колекция и това се забелязва в тюрбаните, кройките на панталоните тип потури и малки детайли като пискюли. Десените на повечето от платовете са изключително бъбриви и ярки, но това не ни учудва, когато става дума за Roberto Cavalli. Животинските и флорални щампи са с категорично присъствие, което напомня екзотични цветя и животни, тичащи сред дивата природа на екваториални гори, джунгли и савани.

image image image

Облеклата са създадени от шифон, памук, дантела, лачени и сатенирани материи. Аксесоарите завършват пищната визия. Ефектни обеци и колиета с цветя внасят свежест, а игриви ресни и пискюли виждаме в обувките и бижутата. Чантите от кожа кореспондират с контрастните принтове в облеклото. При шапките Кавали е заложил на кърпа тип тюрбан, също обагрена с анималистични или флорални щампи.

image image image

image image image

Няма как да забравите тази колекция, защото тя се запаметява в съзнанието. Със сигурност по-критичните биха определили някои от моделите за кичозни, но там където ни отвежда круизът на Кавали няма място за такива определения, защото дивото усещане за свобода и екзотиката пораждат други емоции…

image image image

image image image

За тези  клиенти, които обичат класическата визия, дизайнерът е създал няколко модела с по-изчистен и елегантен силует в черно, бяло и бежово.

image image image



Тагове:   мода,   Роберто Кавали,


Гласувай:
1



1. анонимен - uaa
12.12.2011 20:44
пълем кич,без думи просто
цитирай
2. анонимен - http://xrumerservice.org
17.01.2012 11:21
Do you want to get lot more targeted free visitors from search engines for your website almost effortlessly? Well, with more exposure around the internet it's possible. But most website owners are yet not aware of how to get the popularity that multiplies itself within days. As many webmasters say, this backlink and traffic service can get potentially thousands of visitors to almost any website. So just visit http://xrumerservice.org to get started. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elenagalabova
Категория: Туризъм
Прочетен: 22447
Постинги: 10
Коментари: 4
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930